Springkasteel - circus

Afmetingen

4,2m x 3,3m x 2,8m (l x b x h)

Prijzen

80 euro per dag / 120 euro per 2 dagen

Voor alle springkastelen geldt vanaf heden tot het einde van de zomervakantie: 2 dagen huren = 1 dag betalen en dit zowel in het weekend als tijdens weekdagen!

De levering gebeurt in principe 's morgens of in de loop van de voormiddag. De ophaling vindt in principe 's avonds plaats. De tijdstippen worden in overleg met de klant vastgelegd.

Wanneer u meer dan 2 dagen wenst te huren of wanneer u meerdere springkastelen tegelijk wenst te huren, gelieve dan contact met ons op te nemen. Wij maken dan een vrijblijvende offerte op. Dit geldt ook voor combinaties van 1 of meerdere springkastelen met meubilair en/of cateringmateriaal.

Het transport is gratis voor leveringen binnen een straal van 25km rond Herselt. Indien de levering buiten deze straal dient te gebeuren, gelieve dan contact met ons op te nemen voor het opmaken van een vrijblijvende offerte.

Wat bij slecht weer?

Bij een slechte weersvoorspelling kan u gratis annuleren tot 24u voor het afgesproken leveringstijdstip.

Springkasteel reserveren?

U kan ons telefonisch ((+32) 473 44 72 75), via mail (info@vdbpartyrent.be) of via ons contactformulier contacteren voor reservaties en/of meer informatie.

huurvoorwaarden | alle rechten voorbehouden | copyright 2021 | gemaakt door BVdb

Herselt, Varenwinkel, Bergom, Blauberg, Ramsel, Heist-op-den-Berg, Westerlo, Laakdal, Scherpenheuvel-Zichem, Aarschot, Begijnendijk, Herenthout, Herentals, Olen, Geel, Meerhout, Ham, Tessenderlo, Diest, Bekkevoort, Tielt-Winge, Holsbeek, Rotselaar, Haacht, Boortmeerbeek, Tremelo, Keerbergen, Bonheide, Putte, Berlaar huur, huren, verhuur, verhuren